Livrare

Comanda dvs. va fi livrată in intervalul de 24-48 ore de la efectuarea comenzii in funcție de disponibilitatea în stoc a produsului comandat. Termenele afișate sunt reprezentate doar de zilele lucrătoare.

Ne rezervăm dreptul de a amâna fără anunț în prealabil livrarea comenzilor cu până la 72 ore.

Termenul minim estimat de livrare este afisat în pagina de finalizare comandă.

Modalități de livrareTimp Estimat LivrareCost
Livrare Standard Curier Rapid24 – 48 Ore15 Ron*
Livrare Standard GRATUITA (comenzi mai mari de 250 Ron)24-48 OreGratuit

*Livrarea Gratuita :
Comenzile cu produse în valoare de minim 250 Ron beneficiază de Transport Gratuit. Pentru comenzile cu valoare mai mică de 250 Ron, costul livrării produselor este de 15 Ron.

Firma de curierat realizează de obicei expediția produselor în termen minim de 24 ore și maxim 48 ore de la preluarea de la Stones.ro . Nu suntem răspunzători pentru calitatea serviciilor oferite de terți.
Acest termen poate varia, fără a anunța în prealabil, cu pâna la 5 zile în perioade aglomerate precum Black Friday, Sărbatori Legale, Craciun, Etc.

Firma de curierat în decursul perioadei de livrare va contacta clientul telefonic sau prin sms. Clientul are la dispoziție (prin sms) numărul de expediție (AWB) de la data expedierii coletului și poate verifica statusul expediției pe site-ul firmei de curierat cu care a fost trimis coletul. Verificarea statusul expediției și buna desfășurare a livrării intră în atribuțiile clientului.

Stones.ro nu este răspunzător pentru livrările întârziate sau amânate de firma de curierat din momentul in care coletul a fost predat catre aceasta.

Stones.ro nu se face responsabilă de calitatea serviciilor prestare de firma de curierat cu care are colaborare prin contract

Cart